Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş



Antalya Travesti Simay

Travesti Antalya 13 Temmuz 2023

Merhaba çapkınlar, beyler ben yeni gözde vip travesti partneriniz Jale. Antalya Merkez Güllük Caddesi üzerinde çok rahat bulabileceğiniz, konforlu rahat ve huzurlu evimde siz değerli misafirlerimi büyük bir zevkle ağırlıyorum. Burada gördüğünüz fotoğraflarım güncel olup, benim tadıma bakmak için yanıma geldiğinizde bu resimlerdeki hatuna sahip olacağınıza emin olabilirsiniz.

0536 409 6817

Makedon asıllı melez güzeli, sizi kesinlikle memnun edecek 23 yaşında, 180 boyunda ve 65 kilodayım. Sevgili tadında birliktelikleri severim. Dilerseniz erotik masaj eşliğinde hoş sohbet ve güzel bir ilişki ile özel zamanları benimle birlikte yaşayabilirsiniz.

Özel istekleriniz olursa, sanal show yapıyorum, dilerseniz otel rezidans ve villa evlere sizin yanınıza da gelebilirim. Detaylı bilgi ve randevu için beni çekinmeden istediğiniz zaman arayabilirsiniz.

Telefon Numaram. 0536 409 6817

1863 Toplam Görüntülenme, 2 Gün

Antalya Travesti Eftelya

Travesti Antalya 10 Temmuz 2023

Merhaba çapkınlar, ben Antalya Merkez travesti partneriniz Eftelya. Trt Caddesi yakınında oturuyorum, siz azgın beyleri kendi yerimde ağırlıyorum, kesinlikle memnun kalacağınız bir hatunum. Sorunsuz ap ilişkiye açık, zayıf hatlara sahip bir hatunum.

Gerçek bir Antalya vip travesti partnerden bütün beklentilerinizi karşılayacak, tekrar ve tekrar görüşmek isteyeceğiniz bir partnerim. Evim çok rahat bulabileceğiniz bir konumda olup, giriş çıkışı rahattır ve otopark problemi yoktur.

Beni istediğiniz zaman arayarak, detaylı bilgi ve randevu isteyebilirsiniz.

Telefon Numaram:

1388 Toplam Görüntülenme, 5 Gün

Antalya Travesti Özüm

Travesti Antalya 6 Temmuz 2023

Herkese merhabalar ben Antalya Merkez’ den gerçek Arap kökenli yeni genç travesti partneriniz ÖZÜM.

0 531 747 61 08

Seksi size iliklerinize kadar yaşatacak, sevgili tadında birlikteliklerden hoşlanan, sizi üzecek naz kapris yapmayan bir hatun olarak benden kesinlikle memnun kalacağınıza eminim. Antalya Merkez Cumhuriyet Meydanı karşı tarafında oturuyorum, otopark problemim yok. Evim derli toplu ve temiz, ayrıca giriş çıkışı rahattır. Mutluluğu ve hazların en güzelini benim bedenimde yaşamak isterseniz size sadece bir telefon kadar yakınım.

Detaylı bilgi ve randevu için beni çekinmeden arayabilirsiniz.

Telefon Numaram: 0 531 747 61 08

2939 Toplam Görüntülenme, 4 Gün

Otele Gelen Manavgat Travesti

Travesti Antalya 1 Temmuz 2023

Bireysel olarak kimseye bağlı olmadan cinselliği ve tüm zevkleri doruklarda yaşamayı tercih eden birisi iseniz size bir önerim olacak, takriben Antalya Manavgat travesti numarası velhasıl olduğunda buradayız. Bizler tarafından sizlere sunulan ve güzellik ve zevk konusu mevzu bahis olduğunda seçeneklerin çokluğu düşünüldüğünde tarafımızdan bir çok menfaat olacaktır.

Tutarsız zamanlara inat, en aykırı tavırları ile samimi davranışlarda bulunan ve tam olarak daha kaliteli hizmetler almak için mutlaka beni evimde ziyaret ederek misafirim olabilirsiniz. Her geçen gün daha seksi ve daha özenli bir şekilde bakımıma dikkat etmekle beraber iç çamaşırlarımı kaldığınız otel ortamına yayınıza gelen bir hatun olarak takılıyoruz. Çılgınlıkta sınır tanımayan ve seks işçiliği kavramına ve mesleğine asla ihanet etmeden siz değerli çılgın beylerin isteklerine göre, bir çok açıdan karşı konulamaz anlar yaşamayı sonuç olarak tercih etmekteyim. Bu nedenle sizlerde kesinlikle samimi tavırlarımı baz alarak beni tercih edebilir ve her zaman olduğu gibi şimdi de kaliteli bir hizmet alabilirsiniz.

En samimi muhabbetlerimi size sunuyorum bu nedenle, aşk ve seks her zaman benim en vazgeçilmez ihtiyaçlarımın en önemlisi haline gelmiştir. Şahsına münhasır davranışları ve bir partnerden istenebilecek bütün hizmetleri size şartsız ve şurtsuz sunan bir yapıya sahibim. Bir hatunla Manavgat kondomsuz kalan travesti olarak birliktelik yaşanacaksa kesinlikle bunu bizim onaylamadığımızı bilmenizde fayda var. Biraz önce binisi bana yazmış hayat sana güzel şeklinde, ben bunları boş beleş muhabbetler olarak tanımlıyorum, farkındalık yaratmak amacıyla harika işler başarmış birisi olarak sizler benim baş tacımsınız.

Bir kısım ihtiyaç sahibi kişiler, seks konusunda abazalık olayına kurban gidip, olmadık işlere büyük paralara harcıyorlar. Ben onlara yapma diyorum, ben dinlemiyor ve kadınıma iftira atılmasına asla izin vermem beni deli etmeyin lütfen. Piyasada bir yıldır çok çalışkan bir hatun olarak ün yaptım ve sektörde çok aktif olsam da çokça nam yapmış bir Manavgat aktif travesti partnerim. Kendisini beğenmiş ve şartları zorlamak isteyen buna ulaşmak için sebepsiz yere beni bağırtıyorlar hanımlardan biriyim. Seks yaşantımın en güzel şekilde geçmesine önem veriyorum, partneriyle uyum içiresinde yatakta takılan bir Antalya muhabbet tellalı konulu araştırma yapmaya karar verdim

Şunu açıklıkla söylemek istiyorum, Aceleye getirmiyorum ki bu da oldubittiye getirmeyeceğim anlamına geliyor. Hadi oldu da kötü geçti diyelim. Paranızı aldığım gibi hemen sağlam bir muamele çeker ve sonucunu sizlere söylemeden bunları iade ederim. Sizler de bir erkek olarak zaten benim bedenimin size sunacağı bütün avantajları yaşayarak sonuna kadar hakkınızı ararsınız. Tabi şimdiye kadar buna hiç gerek kalmadığının da altını çizmek isterim, benden memnun kalmayan kimse olmadı.

999 Toplam Görüntülenme, 2 Gün