Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş



Eve Gelen Antalya Travesti İlanları

Antalya Travestileri 16 Haziran 2023

Kimisi Antalya travesti partnerin evine gidip onunla birlikte olmak istemez ve çeşitli sebeplerle olun kendi evine davet eder. Bu sebeple Antalya eve gelen travestilerin numaralarını bulmak için bu sitedeki ilanları takip etmek zorunda kalırsınız. Taşıyıcı hatunlar ne film izlerler bir bilseniz şaşarsınız, şimdi televizyon ortamında bir kanalda bende izliyorum. Heyecanlı bir macera yaşıyorlar vesselam, karate hareketleri falan şimdi konumuzla bir alakası yok biliyorum.

Bir insan kendini nasıl huzurlu hissederse o şekilde davranabilir, travesti hatunun diğer odada bekleyen bir sevgilisi yada satıcısı bulunursa ne yaparsınız. Yumruğu yüzüne koyacaksın pezevengin indireceksin aşağıya, birde bunlar hatunları yan odada başka erkeklerle birlikte olur iken kıskanmazlar on dakika odada fazla kal yaygara kopartırlar. Yanlış hatunla ilgilendir pislik herif, şanslı isen bir daha birlikte olabiliriz, sen hiç bir şey bilmiyorsun ve asla senin gibi olmayacak bir kişi için yapılanları bilmiyorsun.

Gündeme gelmekten haz etmeyen bir adamım, bol kepçe dağıtıyorum her şeyi, bu toplumun memleketin ve seks hayatının geri gitmesinin tek nedeni budur. Paylaşımcılık güzel bir şeydir, karar alacak olan herkes bu seks federasyonu falan olsaydı aslında hiç memnun olunmayan bir partnerin aracılığı ile bu sene her şeyi yapacak kapasiteyi bulacağız. Bakalım bu saatten sonra yapacaklarımız ne etki edecek.

Etiket Yok

544 Toplam Görüntülenme, 2 Gün

  

Bir Yanıt için “Eve Gelen Antalya Travesti İlanları”

  1. Rasim Üzerinde 28 Temmuz 2024 @ 18:56

    Bir mutluluk kaynağı olabilecek seksi yaşatacak Antalya eve gelen travesti diyebiliriz. Benim yanıma kadar geldi, müthiş bir gece geçirdik.

Cevap Bırakın