Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş



Antalya Trans Mehtap

Travesti Antalya 7 Mayıs 2023

İnternet ortamında yeni hatunlarla tanışmak için yapmanız gereken bizim sayfadan vip ilanlar sayfamızı takip edip, karşınıza çıkan partner ile buluşabilirsiniz. Hatun kişilikler ameliyatlı ve artık erkeklikle alakası kalmamış sizlere tamamen bir kadın hatta bir daha fazlası olabilecek hizmetler sunabileceklerdir. Erken gelme ya da boşalma gibi bir probleminiz yoksa sizi çok memnun edebilirim, çünkü benimle iken siz ne kadar süre geçirirseniz başarı oranımız artacaktır.

Yeni toparlanmaya başlamış olmamın da vermiş olduğu felaket etki ile güzel bir hatun yanımda felaket bir yazı yazıyorum. On sefer kapat aç fotoğraf değiştir bu kadar güzel olmasan uğraşılacak şey değilsin. Dışarıdan özel ders veren bir hoca ile bizim yaşlarda konuşurken kulaklık çıkarttım ve ona abi dedim, çok iyi ve düzgün antrenman yaptığım için beni tebrik etti ama o abi olayına biraz bozuldu.

Kızlara ders veren benim yaşımda bir hatunun ve yaptıklarımı yapabilecek bir kişinin daha bulunmadığını ona anlattım. Tüm meziyetlerimi bir yana bırakarak, tempo artımı yaparak öne geçmek ve harika ötesi bir cinsel deneyim yaşamak artık sizlerin ellerinde. Kızlar izlediğim bir videonun muhabbetini yaptım ve çok eğlendik. Kız spor salonunda çok göze battığını bana anlattı, ben bunu yazmak için bir sene lazım diyebilirim. Çok uygun bir kira ödeme şartlarında kabul etmek için maşallah denecek derecede güzel bir ortamdır. Ben senin hesabına para yatıracağım ama benimle baş edecek durumda değilsin.

710 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Cevap Bırakın