Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş



İbradı Travesti Numaraları

Travesti Antalya 14 Mayıs 2023

Antalya İbradı travesti konusu uzun zamandır gündemimizde olan bir mevzu, ve biz bunu daha önce neden yapmadık diye kendimize sora duralım, hakkaniyet peşinde olan her birey bizi bulmak için duruyor. Çare bilmez dertlerimle sizlere bu yazıları yazarken kendime her zaman soruyorum, evrenin sırlarına vakıf olabilmek için daha ne kadar uğraşmam gerekiyor.

Saçlarını okşamak ve bedenine hükmetmek varken, harici bir devri kapatmış birisi olarak, göz yaşını silmek için elbet bir gün kavuşacağımızı beni bekleme elbet bir gün buluşacağız. Seni benden başka kimse solduramaz bu nedenle İbradı kendi evinde görüşen bir travesti denk getirmek zorundayız, elbet bir zaman gelecek ve bu emelimize ulaşacağız o zamana kadar gözleriniz bizde olsun.

Bu kadar hasret çekmek zaten bana bile fazla, savrulup gitmek buralardan bana koymaz ama belki sana müthiş anlar yaşatacaktır. Yüreğim seni bulmazsa ve penisimi içine sokma fırsatını yakalayamazsam sana elbet bir takacağımdır. Düştük yollara ve amacımız bir İbradı pasif ile harika zamanlar geçirmekti, çünkü biz bu yola ciddi diyorum çok saçmalık koyduk. Dura dura buralara geldik, size bir çağlayacağım aklınız çıkacak ama sabredin, benim size daha yapacaklarım burada bitmedi.

Bilemiyorum acaba benim gelip hepinizi öpmem mi daha mantıklı yoksa sizin beni sabırla bekleyip yapacaklarımı tatmamız mı, sorma ne haldeyim demez mi adam. Bizi birbirimize kırdırıp geçiren, onlara gün ağarınca yapacaklarıma tenezzül edeceksiniz. Boynun bükülür ve dalıp giderim uzaklara, tek istediğim sana ulaşmaktır, gönlüm sıkılır ne yaptığımı bilemem, ne haldeyim bilemem. Benim içimde tüten yangın ne bir Antalya yeni travesti giderebilir ne de İbradı gay bulabilir sorunun dermanını.

 

407 Toplam Görüntülenme, 2 Gün

  

Cevap Bırakın